Matkun kyläyhdistys

Matkun kyläyhdistys

Heidi Cavén
  • Suomi

Heidi Cavén:n ystävät

  • Heli Turunen
  • Eija Latvateikari
  • Kirsti Koivula
  • Riikka Irmeli Viljanen
  • Johanna Häggman
 

Heidi Cavén:n sivu

Heidi Cavén:n kuvat

Heidi Cavén:n blogi

pieni musta kissa

Matkuntie 520 (noin) kohdalle Virpille ja Tepille on ilmrstynyt pieni musta kissa, ilmeisesti vajaan vuoden ikäinen. Erittäin ihmisrakas. Tämä miuku haetaan torstaina Jokioisten löytöeläinyhdistykseen, sillä se on nyt majaillut noin viikon löytämättä omistajiaan. Jos kaipaat juuri tätä muikua, huomisesta iltapäivästä miuku haettavissa Jokioisista!

Lähetetty 30. heinäkuu 2014 kello 21:19

Koira löytynyt

Lauantaina 15.6. tämä ruskean värinen uros ilmestyi Seppälän Tuomaksen takapihalle. Kuka tunnistaa ja tietää omistajan? Tuomas asuu osoitteessa Matkuntie 525, josta karkulaisen löytää viikonlopun aikana.

Lähetetty 15. kesäkuu 2013 kello 18:39 — 1 kommentti

Talo myynnissä

Osoitteessa Matkuntie 270 sijaitsee hirsirunkoinen talo, tontilla myös grillikota, vaja ja varasto. Taloon tulee sähkö ja vesi kaivettu tontin reunalle. Matkuntie sopivan lähellä. Talo tällä hetkellä  kesämökkinä, mutta voitavissa lupamenettelyin muuttaa pysyväksi/talviasuttavaksi. Tonttia on ympärillä, mm. vieressä peltoala, johon pienellä kaivulla vaikka uima-allas, sillä alue on lähdealuetta. Puustoa myös mukana.  Tien ja talon väliin istutettu viime vuonna kuusiaitaa. Myydään hyvään…

Jatka

Lähetetty 26. tammikuu 2013 kello 13:01

Kylähullu -lehden nro 17 kuvatiedot

Viitaten Kylähullu -lehdessä numero 17 olleeseen valokuvaan "Matkun näyttelijät" Eeva Lindholm (os. Seppänen) Hämeenlinnasta tunnisti kuvassa olevat henkilöt.  
t  Harri Korpela…
Jatka

Lähetetty 25. heinäkuu 2012 kello 13:30

Kommenttitaulu (1 kommentti)

11. huhtikuu 2012 kello 18:12 Heli Turunen sanoi...

Moikka

meidän Minni on ajokoiran ja lapinporokoiran sekoitus, semmone musta(muistuttaa aika paljon porokoiraa, mutta ajokoiran luonne ennenkaikkea :D) ikää kesällä tulee 7. kova haukkumaan, mutta muuten ihan lempeä ;) ja kova hiiri/myyräkoira taitaa paremmin napsia noit hiiriä kuin kissa :D. Otan osaa koiran menetyksen johdosta, tiedän tunteen, sillä Minnin siskopuoli ei kerennyt elämää nähdä kuin alle 2 vuotta, jäi auton alle nelisen vuotta sitten ja ikävä on edelleen kova ... itse kanssa olen niin eläinystävä, että jos irtokoiria tapaan, otan sen kiinni ja alan sitten etsimään omistajaa, kuten viime kesänä pihallemme ilmestyi labradori poika Leevi, mutta onneksi se Kirstin opasttuksella löysi omistajansa :) Eli myös minuun voi olla yhteydessä osittain näissä koira asioissa, vaikken ny paljoa vielä näitä kylän nelijalkaisia tunnekaan, mutta opettelen kokoajan lisää kun tuolla ulkona liikumme :)ja myös atk asioissa ;) Ja kiva muuten tutustua uusiin ihmisiin täällä :D

Heli

Sinun tulee olla Matkun kyläyhdistys:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Matkun kyläyhdistys

 
 
 

Matkun kyläläisten yhteinen foorumi ja sivut. The joint forum and web pages of Matku villagers.

© 2019   Created by Riikka Irmeli Viljanen.   Toiminnon tarjoaa

Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot