Matkun kyläyhdistys

Matkun kyläyhdistys

Heli Turunen
 • Nainen
 • Blogiartikkelit
 • Kuvat
 • Valokuva-albumit

Heli Turunen:n ystävät

 • Raija Liisa Hiisilä
 • Anne Kettunen
 • Seppo Puska
 • Ulla Leino
 • Kirsti Koivula
 • Riikka Irmeli Viljanen
 • Heidi Cavén
 

Heli Turunen:n sivu

Kommenttitaulu (5 kommenttia)

1. syyskuu 2011 kello 16:53 Marjo sanoi...

Moi Heli

 

Kiitti viestistä. Mä asun Lintulantiellä. Piti kartasta katsoa toi Matkuntie, kun en tunne näitä paikkoja kovin hyvin vielä, mutta koko ajan enemmän. Muutin tänne tosiaan heinäkuun lopulla Tampereelta. Mistä sä oot muuttanut? Käyn Tampereella edelleen töissä, mutta työsuhde päättyy tammikuun lopussa eikä sen jälkeen oo töistä tietoo.  Sulla on sitten jännät hetket kun ootat toista lastasi. Minkä ikäinen sun esikoinen on? Mun poika on jo 19 v ja jäi Tampereelle asuun kun mä muutin tänne. Mulla on neljä pikkuista koiraa. Onko toi kuvassa oleva koira sun? Sulosen näkönen.  Tää tällänen Ning-verkosto onkin ihan uus juttu mulle. Ootko kyläyhdistyksen touhuissa mukana? Täällä Menosissa taitaa olla ihan omakin kyläyhdistys, mutta en mä oo yhdistys- tai muutenkaan mitenkään kauheen sosiaalinen tapaus, että kauheesti kävisin missään tapahtumissa.

 

t Marjo

1. syyskuu 2011 kello 22:19 Heli Turunen sanoi...

moikka

juu en määkään oo mitenkää mukana noissa kyläyhdistyskuviosssa, muutakun tässä tämän kautta:) oon kans aika epäsosiaalinen, joten näin verkonkautta juttelen ihmisten kanssa, jos jollai o asiaa :)

Me muutettii espoosta eli siis  mies, poika 2,5v ja minni-koira 6vee ja kissa tuli vähä myöhemmin. , rupes jo tuo suurkaupungin elämä tympäseen ,nii ajateltii muutaa tänne maaseudun rauhaan :D olin tos vähän aikaa 3kk postinjakajanakin, mutta se määäräaikaisuus päätyi tos juhannuksena ja siitä lähtien oon ollu ny kotosalla ton pikkumiehen kanssa ja kohta puolin sitten tuon toisen kanssa. espoossa olin melkee 6 vuotta jakajana ja ei kyl oikee enää natsaa tuo postiduuni. tänää olin forssassa ensimmäistä kertaa yrittäjäkurssilla, niit o vielä 4 kertaa jäljellä ja jos kaikki menis hyvi, voisin tosissaa ruveta tietokoneyrittäjäksi eli pc-huoltoo ja webbisivujen väsäämistä ym siihen liittyvää ....tietsikkakurssejakin tullut käytyä, ja muutenkin se on ollut semmonen kiva harrastus mistä tykkää, tosin nyt tuon 2 vuotiaan kanssa ollut senverran kiirusta etten ole oikee muutamaa vuotee näitä juttui kerenny harrastelemaan, melkeen taito on jjo ruosteessakin :D mutta jos nyt tässä ajankuluksi rupeis taas ottamaan noi vanhan kirjat esii ja harjottelis lisää :)

väsymyspainaa päälle ja kirjotstusvirheetki lisääntyy joten  uusia juttuja tas paremmalla ajalla :)

Heli

11. huhtikuu 2012 kello 08:31 Heidi Cavén sanoi...

Heips Heli ja tervetuloa sullekin näin tosi myöhäisessä vaiheessa. Kyläyhdistys kaipaa aina uusia kasvoja ja eikä siellä tarvi heti yhdistyksen hallituksessa istua, mukaan vaan jos joku juttu tuntuu omalta. Niinkuin kyläelämässä aina, ihmiset ovat mukavia ja vähän uteliaitakin. Mutta se on tavallaan hyvä juttu, sillä on mukava tietää että joku pitää silmällä. Kaupungissa kun ei koskaan tiedä, kuka asuu seinän takana.

Koirat ovat minulle ja etenkin Koivulan Kirstille tosi tärkeä juttu. Jos jossain juoksee koira irrallaan, yleensä joko Kirstille tai minulle tulee siitä ilmoitus ja me haemme, minkä ehdimme. Olisi tosi kiva tietää teidän koirien - siis sekä sinun että Marjon - rotu ja muutenkin näkö, jos joskus lähtevät vaikka juoksureissuun.

Oma koirani nukkui pois joulukuussa ja vaikka aikaa on jo kulunut neljä kuukautta, on olo toisinaan ihan kamala. Mutta asian kanssa pitää vaan oppia elämään. Toista koiraa ei ihan heti tule, ehkä joskus viiden vuoden päästä sitten...

Pidemmittä puheitta, tervetuloa kylälle ja kaipa me jossain joskus kohdataan... muuallakin kun täällä verkossa!

11. huhtikuu 2012 kello 20:50 Heidi Cavén sanoi...

Jaa että Leevi eli Länninkin Markun poikakoira löysi tiensä sulle. Viime vuonna se tuli tähän naapuriin, joka kiikutti koiran mulle ja aikamme yritettiin saada kaulapannasta selville puhelinnumeroa. Kun ei onnistunut, soittelin kai 5 eri yritystä.... yksi meni Iihin, yksi Vantaalle, yksi jonnekin itä-Suomeen.... Lopulta soitin Koivulan Jyrkille, kuvailin koiran ja Jyrki ehdotti Markkua. Ja niinhän se oli oikea paikka se.

Mutta hyvä tietää, että susta saa joskus hätätapauksessa avuksi hengenheimolaisen. Kyllä nää karvaturrit tässä tutuksi tulee. Olen aloittanut lenkkeilyn ja aina kun jossain haukahtaa, yritän nähdä, millainen karvaturri missäkin talossa asustaa. Ja kyllä tässä nopeasti tutuksi tulee. Mä oon vaan tyytyväinen kun koira palautuu kotia. Kirsti kyllä lukee välillä lakia, jos turkki on huonossa kunnossa tai muuta vastaavaa. 

Oma koira oli kerran hukassa ja itse olin ainakin niin huolissani, että jos joku olisi koiran palauttanut ja antanut mun vielä kuulla kunniani, olisin kyllä räjähtänyt. Onneksi palasin koiran lähtöpaikkaan, niinkuin Kirsti neuvoi, ja siellä se nassukka tuli takaisin kotiin päin, julmetun kuraisena. Mutta ei siinä mitkään kurat tuntunu, kun onnesta pääsi halaamaan toisen löydyttyä.

Joten kun tässä sitten joskus kohtaillaan, niin jatketaan juttua. Mukavaa kevään odotusta.

18. kesäkuu 2012 kello 14:57 Ulla Leino sanoi...

Hei!

 

Eipä ole minulla kotisivuja enkä taida niitä laittaakkaan, kun tuo yristyhomma on vain sivutoimista. Kun joku tarvitsee tanssi- ja liiketerapiaa löytyy tiedot yhdistyksen sivuilta (en muuten itse ikinä muista noiden sivujen osoitetta). Muut liikunnat olen pikkuhiljaa lopettelemassa vaikka vielä ovat mukana ja tuurailen tarvittaessa. Tanssijutut kyllä pysyy hamaan tulevaisuuteen mutta minkälaisella aikataululla ja missä, niin ovat ihan sattuman kauppaa.

Kiitos kuitenki tarjouksesta ja hyvää kesää :)

Sinun tulee olla Matkun kyläyhdistys:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Matkun kyläyhdistys

 
 
 

Matkun kyläläisten yhteinen foorumi ja sivut. The joint forum and web pages of Matku villagers.

© 2019   Created by Riikka Irmeli Viljanen.   Toiminnon tarjoaa

Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot